Audi bilförsäkring

Om du äger en Audi är du förmodligen noga med detaljerna och gillar hög kvalitet. Detta då Audi-bilar är kända för att vara mycket högklassiga, in i minsta detalj. Som Audi-ägare ställer man ofta efter att man har en Audi höga krav även på annat. Så det är inte konstigt att många Audi-ägare även är mycket noga med den bilförsäkring de skaffar.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Om du tillhör denna grupp, vill vi tipsa dig om att det faktiskt finns en mycket bra Audi bilförsäkring. Den är avsedd just för Audibilar, som kan vara värd att överväga när du ska försäkra bilen. Har man denna bilförsäkring har man nämligen alltid tillgång till professionell och kunnig service gällande allt som rör bilen i försäkringsväg. Och dessutom blir man garanterad att allt man behöver hjälp med som följd av en olycka eller liknande sköts på en auktoriserad Audiverkstad. Detta hjälper förstås till att hålla din Audi i bästa möjliga skick, även om något tråkigt skulle inträffa.

Dessutom sker alla reparationer för den som har en Audi bilförsäkring endast med hjälp av äkta Audi originaldelar. Detta är en annan stor fördel, och även ersättningsnivåerna brukar vara mer generösa för de försäkringstagare som har denna försäkring än för andra, med konkurrerande bilförsäkringar.

audi

Annat som kan vara bra att känna till om denna Audi bilförsäkring

Skadehanteringen när man har Audis egna bilförsäkring är mycket smidig, då den sker snabbt och effektivt, per telefon eller på nätet, och detta gäller även när man t.ex. behöver en hyrbil eller hjälp med bärgning av bilen.

Försäkringsgivare för denna speciella Audi bilförsäkring är If Skadeförsäkring, men den är utvecklad av If tillsammans med Audi Sverige och Audi Finansiering.
Det går att teckna flera tilläggsförsäkringar till den vanliga Audi bilförsäkringen om man vill det, detta då mot en extra premie.

Alla Audiägare kan teckna försäkringen, det har ingen betydelse vilken modell man har eller hur gammal bilen är, och premien påverkas av samma faktorer som premierna för en bilförsäkring annars. Dock är Audi bilförsäkring endast avsedd för Audiägare, så de med en bil av ett annat märke kan inte teckna försäkringen. Givetvis kan du teckna din bilförsäkring hos valfritt försäkringsbolag.