Skoda bilförsäkring

Många skaffar en Skoda för att det är en kvalitativ och prisvärd bil. Och som tur är för Skodaägare finns det även en motsvarande bilförsäkring när man vill försäkra bilen på marknaden. Denna särskilda Skoda bilförsäkring är särskilt utvecklad med just Skodabilar i åtanke, och är därför väl lämpad för alla som har en Skoda på alla sätt och vis.

Bland annat är det alltid en auktoriserad Skodaverkstad som hjälper dig om din bil skulle råka ut för något tråkigt, och du kan alltid räkna med att din Skoda endast repareras med originaldelar. Detta gör att bilens värde bibehålls, och dessutom är servicen när man har en Skoda bilförsäkring riktigt bra, och man möts alltid av personal som är duktiga på just Skoda, vilket man inte alltid kan förutsätta om man vänder sig till ett annat försäkringsbolag.

Även ersättningsnivåerna är mycket bra på den särskilda Skoda bilförsäkringen, i jämförelse med andra bilförsäkringar, och även prismässigt ligger Skoda bilförsäkring bra till vid bilförsäkringsjämförelser.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Skulle det behövas, kan man även teckna olika tilläggsförsäkringar till sin Skoda bilförsäkring, för ett vattentätt försäkringsskydd.

Skoda bilförsäkring

Vem står då bakom denna Skoda bilförsäkring?

Försäkringen är produkten av ett samarbete mellan Skoda Sverige, Skoda Finansiering samt försäkringsbolaget If. Det är med andra ord seriösa aktörer, både gällande märket i sig, och gällande försäkringar som du vänder dig till om du skaffar en ny försäkring till bilen.