Saab bilförsäkring

Om du har en Saab, vet du väl att det finns en officiell Saab bilförsäkring, som tagits fram av Saab själva? Denna bilförsäkring är ett riktigt bra val för alla Saab ägare, eftersom det faktum att man har den gör att man alltid kan vara säker på att all skadebesiktning och reparation av bilen som kräv görs på en auktoriserad Saab verkstad, samt att det är äkta Saab originaldelar som sätts i bilen.

Dessutom är det försäkringsbolaget If Skadeförsäkring som är försäkringsgivare för denna försäkring, så det är ett mycket stabilt och pålitligt företag som man är försäkrad hos.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Den som har en Saab bilförsäkring har även tillgång till en mycket Saab kunnig kundtjänst när något händer, vilket känns skönt när man slipper förklara lika mycket, och kan få hjälp snabbare i dessa situationer.

Vad ingår i försäkringen?

I försäkringen ingår även ett moment som gör att om bilen skulle totalförstöras och inte gå att reparera, så får man som försäkringstagare en helt ny Saab, alternativt en Saab som är värd mer än den man hade som ersättning. Skulle fabriksmonterad utrustning på bilen förstöras så finns det inte heller någon övre beloppsgräns för vad som ersätts, vilket är ganska unikt i detta sammanhang. 

Saab

Sett till allt man får är denna speciella Saab bilförsäkring även mycket prisvärd, så inte ens prismässigt finns det någon anledning som Saab ägare att överväga en annan bilförsäkring.

Så vill du verkligen säkerställa att din Saab är rätt försäkrad på alla sätt och vis, är en äkta Saab bilförsäkring verkligen något vi kan rekommendera!