Toyota bilförsäkring

Som Toyota ägare har du flera bra bilförsäkringar att välja mellan när du ska försäkra bilen. Ett av de mest populära alternativen är dock den speciella Toyota bilförsäkring som tagits fram av Toyota själva, i samarbete med Folksam. Detta beror på att man då alltid håller kontakten med ett försäkringsbolag som är specialiserat på just Toyota och deras bilar, samt att man kan räkna med att endast Toyota originaldelar används om bilen behöver repareras eller liknande.

Denna särskilda Toyota bilförsäkring har dock flera andra fördelar också, som att man kan få hyrbil i upp till 45 dagar vid behov, när det händer något med bilen, att man inte betalar någon grundsjälvrisk om bilen blir stulen och den är larmad. Inte heller har man någon självrisk vid djurkollision, och självrisken är lägre om man drabbas av skadegörelse. 

Försäkringen kan dessutom tecknas både av den som köper en ny Toyota eller en begagnad bil av detta märke, och är mycket förmånlig rent prismässigt. Dock kan Toyota bilförsäkring inte tecknas av den som har en bil av annat märke.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Var hittar man mer information om Toyota bilförsäkring vid behov?

Du hittar information, villkor samt premieberäkningsfunktion för Toyota bilförsäkring både på Toyotas svenska hemsida, samt på Folksams hemsida. Vi rekommenderar alltid att du går in där för mer detaljerad information innan du tecknar en Toyota bilförsäkring, men eftersom denna försäkring är avsedd för just Toyota ägare och dessutom är förmånlig, tycker vi absolut att denna försäkring är att rekommendera i de fall då den är möjlig för dig, dvs. om du äger en Toyota.

Toyota bilförsäkring