Kia bilförsäkring

Idag har man massvis med valmöjligheter när man ska försäkra bilen, men det kan i de flesta fall vara smart att överväga en märkesspecifik bilförsäkring, som tillvaratar alla de behov som man har som ägare av ett visst bilmärke. En sådan mycket förmånlig bilförsäkring är den Kia bilförsäkring som Kia själva varit med och tagit fram, tillsammans med If Skadeförsäkring, som är en av de mest populära försäkringsgivarna i hela Norden.

Varför är då denna Kia bilförsäkring så bra?

Anledningarna är flera. Den prismedvetne imponeras förmodligen att den premie man betalar för en officiell Kia bilförsäkring är mycket förmånlig, sett till vad försäkringen faktiskt omfattar. Dessutom har man som försäkringstagare givetvis rätt att välja om man vill ha en hel- eller halvförsäkring, så även fast detta är en officiell Kia bilförsäkring, blir man inte tvingad till att försäkra sig mer än vad man själv vill.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Skulle man dock tycka att det försäkringsskydd man får med en vanlig Kia bilförsäkring inte är tillräckligt, kan man dock teckna flera olika tilläggsförsäkringar, även de mycket prisvärda. Så flexibiliteten är stor, även för den mer krävande kunden!

Kia

Vidare är ersättningsnivåerna på denna försäkring höga. Vilket innebär att maxgränser på vissa moment som annars begränsas i många andra bilförsäkringar är borttagna. Man har dessutom rätt att få en helt ny Kia om det skulle vara så illa att den nuvarande bilen totalförstörs.

Viktigast av allt är dock kanske att en äkta Kia bilförsäkring hjälper dig att hålla värdet på din Kia så högt som möjligt, eftersom man alltid har en garanti på att det är en auktoriserad Kia bilverkstad som tar hand om bilen när det händer något, samt på att endast Kia originaldelar används om något behöver bytas ut på bilen. 

Känner du dig inte helt säker på att en officiell Kia bilförsäkring är det bästa valet för dig?

I så fall bör du jämföra den officiella försäkringen med andra bilförsäkringar. Detta kan faktiskt vara bra att göra även om vi nästan lyckats övertala dig om att en Kia bilförsäkring faktiskt är bra, då du då själv kan upptäcka fördelarna med denna trafikförsäkring, och känna dig säkrare på ditt val av bilförsäkring.