Ford bilförsäkring

Om du äger en Ford kan det vara bra för dig att känna till att du faktiskt kan teckna en särskild Ford bilförsäkring till bilen, som är avsedd för just Ford bilar av olika modeller. Denna Ford bilförsäkring säkerställer bland annat att du alltid får experthjälp, av någon som kan mycket om just Ford och deras olika modeller, när du behöver det, att endast originaldelar används på bilen när den behöver repareras, samt att du har tillgång till auktoriserade Ford verkstäder vid behov. Allt detta bidrar till att hålla din Ford i bättre skick, och ökar andra handsvärdet på den, vilket är väldigt positivt.

Dessutom är denna särskilda Ford bilförsäkring även en förmånlig bilförsäkring på andra vis, om man jämför den med konkurrenternas bilförsäkringar. Detta beror bland annat på:

  • Att de har en tillgänglig och professionell skadejour som du kan kontakta dygnet runt, och få hjälp av både snabbt och smidigt.
  • Att ersättningsnivåerna för mycket är mycket bra.
  • Att du har rätt att få en helt ny Ford om din nuvarande Ford skulle totalskadas.
  • Att det inte finns någon maxgräns om saker som däck och fälgar behöver ersättas av någon anledning.
  • Att självriskerna är låga i jämförelse med många av konkurrenternas.

Vem kan då teckna en Ford bilförsäkring?

Alla som äger en Ford kan teckna detta, oavsett vilken modell och årsmodell av Ford man har. Dock kan inte de som äger bilar av andra märken teckna försäkringen.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Viktigt att tänka på

Innan du tecknar en Ford bilförsäkring bör du alltid läsa igenom försäkringens villkor i sin helhet, så att du till fullo förstår försäkringens omfattning och undantag. Informationen ovan är nämligen bara en sammanfattning av vad som ingår i försäkringen, samt dess fördelar, och inte allt man bör veta.

Ford bilförsäkring