Nissan bilförsäkring

Nissan är ett otroligt populärt val av bilmärke bland dem som vill ha en både bra och säker bil, och när man väl skaffat en så bra bil, vill man förstås undvika att något tråkigt händer med den. Men oavsett hur försiktig man är, kan olyckor ändå ske. Och då kan det vara bra att ha försäkrat bilen ordentligt! 

Ett bra val när det gäller att försäkra bilen om man har just en Nissan är den speciella Nissan bilförsäkring som Nissan Nordic själva tagit fram tillsammans med försäkringsbolaget If. Med denna bilförsäkring får du nämligen mycket för dina försäkringspengar, så som riktigt bra försäkringsvillkor med höga ersättningsnivåer, garantier gällande att endast Nissan originaldelar används vid reparationer samt tillgång till Nissan bilverkstäder när du behöver det. Allt detta hjälper till att hålla din Nissan i så bra skick som möjligt, så länge som möjligt, och gör att ett så högt andrahandsvärde som möjligt bibehålls på din bil.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Den som har en Nissan bilförsäkring får via If även tillgång till en mycket professionell kundtjänst som har goda kunskaper kring Nissan, deras bilmodeller och allt som rör dem, vilket är något som kan vara en brist hos andra försäkringsbolags kundtjänster. Du kan även göra en skadeanmälan på ett mycket smidigt och lätt sätt som försäkringstagare, via nätet eller per telefon.

En intressant detalj

En intressant detalj med en officiell Nissan bilförsäkring är även att man har rätt att få en helt ny Nissan bil eller en som motsvarar marknadsvärdet av den man hade till 120 % om den nuvarande bilen skulle förstöras totalt. 

Nissan

Man är inte heller tvingad att ta en viss typ av Nissan bilförsäkring om man väljer att försäkra sin bil på officiellt vis. Istället kan man välja mellan både hel- och halvförsäkring, och även komplettera den Nissan bilförsäkring man väljer med olika tilläggsförsäkringar, som tillhandahålls samma väg. If, som är försäkringsgivare för denna officiella Nissan bilförsäkring ger dig även olika rabatter om du väljer att samla flera försäkringar hos dem, så att du vänder dig till dem för denna bilförsäkring kan även hjälpa dig att få ned dina andra försäkringskostnader!