Mazda bilförsäkring

Om du har en Mazda, rekommenderar vi verkligen att du tar en titt på den speciella Mazda bilförsäkring som utvecklats av Mazda själva, tillsammans med det kända och anrika försäkringsbolaget If, då detta är en av de allra bästa bilförsäkringarna på marknaden för just Mazda ägare. 

Att lista alla de fördelar som denna unika Mazda bilförsäkring har blir svårt, men några av de fördelar som denna försäkring har, som brukar imponera de flesta är:

Att man får hjälp snabbt

Detta eftersom Ifs kundtjänst har öppet dygnet runt, och kan hjälpa dig både via telefon och Internet, varje dag. Så oavsett om det är bråttom eller inte, kan du lätt få hjälp med det du behöver.

Professionell hjälp

När du behöver reparera eller besiktiga din Mazda, gör denna Mazda bilförsäkring att du alltid kan få tid hos en auktoriserad Mazda bilverkstad, vilket förstås är bättre än att gå till vilken bilverkstad som helst. Detta hjälper till att hålla din Mazda i bättre skick längre!

mazda

Originaldelar

Den som har en Mazda bilförsäkring garanteras även att endast Mazda originaldelar används när reservdelar av något slag behövs sättas in i bilen. Även detta hjälper till att hålla bilen i bättre skick, och förbättrar andra handsvärdet på bilen.

Inga maxgränser

Med detta menar vi att det inte finns några maxgränser på denna Mazda bilförsäkring som det gör på en del andra bilförsäkringar. Bland annat däck, fälgar, elektronik och annan fabriksmonterad utrustning ersätts istället utan någon övre maxgräns, vilket är väldigt förmånligt i sammanhanget. 

Helt ny bil vid totalskada

En annan generös detalj gällande denna försäkring är att om bilen totalförstörs, så har man rätt att få en helt ny Mazda som ersättning, alternativt en Mazda vars värde är 120 % av marknadsvärdet på den bil du hade.

Prisvärda och praktiska tilläggsförsäkringar

Skulle man inte tycka att det försäkringsskydd man får med själva grundförsäkringen är tillräckligt kan man även teckna flera olika tilläggsförsäkringar, till bra priser, till grundförsäkringen. Var och en kan därför själv välja hur omfattande man vill att försäkringsskyddet ska vara, och betala därefter.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.