Honda bilförsäkring

Om du har en Honda bil, kan du förstås skaffa vilken bilförsäkring du vill. Men många nyblivna eller varför inte befintliga Honda ägare undrar förstås lite över den speciella Honda bilförsäkring som Honda själva tagit fram i samarbete med Folksam. Är detta en bra bilförsäkring för den som har en Honda eller inte?

I vårt tycke är det det, eftersom man i samband med att man köper en Honda av en bilhandlare även kan få bilförsäkringen förklarad för sig grundligt. Detta då bilhandlarna även hjälper till med bilförsäkringen i detta fall.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Dessutom har denna särskilda Honda bilförsäkring flera fördelaktiga moment. Som t.ex. att man:

  • Kan få återbetalt hela eller stora delar av självrisken vid skadegörelse av bilen,.
  • Har rätt till hyrbil vid många tillfällen,.
  • Kan prova på försäkringen för en billigare försäkringspremie under de första 6 månaderna då man har försäkringen.

Fler fördelar

Dessutom har maskin- och elektronikförsäkringsdelen i en Honda bilförsäkring inget åldersavdrag. Vilket innebär att man kan få köpa helt nytt vid maskin- eller elektronikskador istället för att behöva leta upp en begagnad variant eller lägga till mellanskillnaden mellan begagnat och nytt själv.

Honda

Du kan dessutom välja mellan en halvförsäkring eller en helförsäkring när du tecknar en Honda bilförsäkring, så du får exakt det försäkringsskydd du behöver, och Folksam som försäkringsgivare är även fördelaktiga på så vis att om du samlar flera försäkringar hos dem, kan du få en premierabatt för detta.

Vi tycker med andra ord absolut att den särskilda Honda bilförsäkringen är ett utmärkt val för alla Honda ägare, speciellt eftersom denna försäkring inte ens är särskilt mycket dyrare än de flesta av konkurrenternas märkesobundna bilförsäkringar. Dock har den förmånliga villkor, vilket gör att det lilla man betalar mer i så fall, oftast lönar sig.