Opel bilförsäkring

Ett bra sätt att försäkra sin bil på exakt rätt sätt är att välja en bilförsäkring som är specifik för just det bilmärke man har. Har du en Opel, är med andra ord en särskild Opel bilförsäkring ett bra val för dig. Detta eftersom en Opel bilförsäkring tagits fram av Opel själva, dock med en känd och pålitlig försäkringsgivare (If Skadeförsäkring) i ryggen.

Varför välja en specifik Opel bilförsäkring istället för en vanlig bilförsäkring?

Detta beror främst på att så fort något behöver göras på bilen, så är det till en auktoriserad Opel verkstad man lämnar in bilen. Och vid reparationer och liknande är det alltid äkta Opel originaldelar som används. Detta gör att bilens värde bibehålls, och det är så klart även bättre för bilen i sig.

Ersättningsnivåerna med en Opel bilförsäkring är också bättre än på många andra bilförsäkringar, och dessutom är det alltid kunnig personal som man får tala med när man ska anmäla en skada eller få råd när man har denna försäkring. Personalen är nämligen specialister på just Opel som märke, samt de olika modeller de har, vilket så klart inte alltid är fallet om man talar med någon på ett annat försäkringsbolag.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Dessutom har man rätt till kontakt med försäkringsbolaget dygnet runt, och samma regler gäller för alla innehavare av en Opel bilförsäkring, oavsett vad det är för Opel-modell och årsmodell man har. Däremot kan inte ägare av andra bilar än just Opel skaffa denna försäkring.

En unik detalj gällande en äkta Opel bilförsäkring är att man vid totalskada av bilen får en helt ny Opel istället, alternativt 120 % av marknadsvärdet på den bil som förstördes, vilket är mycket förmånligt.

Opel

Skulle man vara i behov av det, går det även att teckna separata tilläggsförsäkringar utöver en vanlig Opel bilförsäkring, för ett ännu mer täckande försäkringsskydd. Men även i sig är alltså en Opel bilförsäkring en fullgod försäkring för dig som Opel ägare, och kan därför, samt med anledning av den förmånliga premien, rekommenderas varmt av oss!

Recension:

Opel bilförsäkring
Betygsatt av: Trafikforsakringar.se
Betyg: 4.6/5