Citroën bilförsäkring

Att skaffa en bilförsäkring som är speciellt anpassad för det bilmärke man äger har flera fördelar. Bland annat får man tillgång till de bästa bilverkstäderna för bilmärket det gäller, till originaldelar när något ska repareras, samt till professionell rådgivning vid behov. Vad många som har en Citroën dock inte vet är att det faktiskt finns en särskild Citroën bilförsäkring i Sverige idag, som ger dig som försäkringstagare alla dessa fördelar, samt en hel del mer.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Om du har en Citroën tycker vi dock att denna Citroën bilförsäkring är ett mycket bra alternativ när bilen ska försäkras, så här kommer lite mer information om den:

Försäkringsgivare

Den officiella Citroën bilförsäkringen är framtagen av Citroën Sverige AB själva, tillsammans med If Skadeförsäkring, som är ett otroligt populärt och välkänt skadeförsäkringsbolag i hela Norden. Fast detta är en försäkring som Citroën ligger bakom, är det dock allra högsta nivå på försäkringen och allt som rör den på alla sätt och vis.

Skadeanmälan

Med en Citroën bilförsäkring har du tillgång till skadeanmälningsfunktioner dygnet runt, varje dag. Du kan dessutom sköta skadehanteringen både per telefon och Internet, beroende på vad du föredrar, vilket är mycket smidigt.

Höga ersättningsnivåer

En annan sak som kännetecknar denna speciella Citroën bilförsäkring är även att ersättningsnivåerna är generösa. Jättebra om det skulle hända något!

Låga självrisker

En annan sak som de som har denna Citroën bilförsäkring brukar uppskatta är att självriskerna är låga. Detta betyder att det inte kostar dig lika mycket när det väl händer något.

Lätt att ansöka om

Du kan ansöka om en Citroën bilförsäkring direkt på nätet om du tror att det är en bilförsäkring som kan passa dig. Det är med andra ord inte alls svårt att bli försäkrad!

Ny bil vid totalskada

Skulle det vara så att din Citroën skadas så svårt att den inte kan återställas, har du rätt att få en helt ny Citroën med hjälp av denna bilförsäkring. Riktigt bra!

Citroën bilförsäkring

Detta är dock bara några av de fördelar som finns med en Citroën bilförsäkring. Vi rekommenderar därför dig som har en Citroën (andra kan inte teckna denna försäkring) att bekanta sig med försäkringsvillkoren för försäkringen i sin helhet, innan man tecknar försäkringen. Gör du detta, kommer du nämligen även att hitta en rad andra fördelar och positiva aspekter med försäkringen! Samtidigt får du dock bättre koll på de undantag och krav som finns på dig som försäkringstagare, vilket också är viktigt innan man ingår avtal.