Subaru bilförsäkring

Numera blir det allt vanligare att man som bilägare söker efter en bilförsäkring som är avsedd för just de egna behoven, och det finns faktiskt specifika bilförsäkringar för de flesta bilmärken idag, inklusive en särskild Subaru bilförsäkring för Subaru ägare.

Denna försäkring är ett bra alternativ om du har en Subaru, av flera anledningar:

För det första kan man ta tre varianter av Subaru bilförsäkring:

  • Endast trafikförsäkringen.
  • En helförsäkring.
  • Eller en halvförsäkring.

Dessutom kan man kombinera en Subaru bilförsäkring med olika tilläggsförsäkringar om man vill det.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

För det andra finns det en särskild prova på variant av denna Subaru bilförsäkring, utifall att man vill prova den innan man bestämmer sig för om det är det rätta valet eller inte. 

Det är även mycket lätt att teckna en bilförsäkring till Subaru, då alla auktoriserade Subaru-återförsäljare kan hjälpa dig att teckna denna försäkring, och man kan dessutom teckna försäkringen direkt på nätet om man föredrar det.

Vad skiljer då denna Subaru bilförsäkring från en vanlig bilförsäkring?

För det första har man alltid rätt att få bilen reparerad med Subaru originaldelar när man behöver någon form av reparation på bilen, när man har denna försäkring. Alla ingrepp utförs dessutom på auktoriserade Subaru verkstäder, vilket gör att din Subaru hålls i nyskick längre.

Subaru

Skulle någon form av fabriksmonterad utrustning behöva ersättas, är Subaru bilförsäkring vidare den enda bilförsäkringen som ersätter detta utan att ta hänsyn till någon övre gräns.

En annan unik detalj gällande denna försäkring är att om bilen med anledning av olycka eller liknande skulle vara i så dåligt skick att den inte kan återställas till originalskick, så får du en ny Subaru istället, alternativt en Subaru som är värd 20 % mer än den skadade bilen.

Du har även möjlighet att teckna diverse tilläggsförsäkringar när du har en Subaru bilförsäkring, så att du alltid är exakt rätt försäkrad. 

Med andra ord är denna speciella Subaru bilförsäkring verkligen något utöver de flesta andra bilförsäkringar och verkligen värd att överväga för alla som äger en Subaru!