BMW bilförsäkring

Om du har en BMW är du förstås mån om att din lilla pärla ska hållas i gott skick så länge det bara går. Även att du kan få hjälp av någon kunnig om något mot förmodan skulle hända med bilen. Därför är det bra att känna till att det finns en särskild bilförsäkring på försäkringsmarknaden som är avsedd för just BMW ägare. För att man på bästa sätt ska kunna försäkra sig om detta, rent försäkringsmässigt.

Denna BMW bilförsäkring heter egentligen BMW Originalförsäkring och har tagits fram av BMW själva, samt If Skadeförsäkring. If är ett av de ledande skadeförsäkringsbolagen i hela Norden, så den är verkligen kvalitet rakt igenom på alla sätt och vis.

  Teckna bilförsäkring online
Hos ICA Försäkringar räknar du snabbt och enkelt ut priset på din bilförsäkring.

Vad får man då om man har en BMW bilförsäkring?

För det första är man garanterad att din BMW alltid repareras med BMW originaldelar. Och endast på auktoriserade bilverkstäder för BMW. Dessutom har man tillgång till mycket snabb och smidig skadereglering, både per telefon och Internet, och den personal man kommer i kontakt med på försäkringsbolaget är dessutom mycket kunniga kring just BMW, vilket kan vara skönt om man behöver råd eller hjälp.

bmw

Via BMW Originalförsäkring får man även fin ersättning i många fall, och även självriskerna är mycket förmånliga.

Skulle det vara så att den BMW man har idag totalskadas, har man även rätt att få en helt ny BMW, eller motsvarigheten av 120 % i marknadsvärdet på den BMW man hade innan. Detta är mycket generöst, och gör att man inte behöver nedgradera sig bara för att något tråkigt händer med bilen.

Du kan dessutom själv välja vilken omfattning du vill att din BMW bilförsäkring ska ha, så både om du vill helförsäkra bilen eller halvförsäkra den, kan detta vara ett bra alternativ. Dessutom finns möjlighet till olika tilläggsförsäkringar utöver det vanliga försäkringsskyddet för den som önskar.